Fabege är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen i Sverige. Bolaget fokuserar på att äga, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter, främst inom kontor och handel.

Fabege grundades redan 1924 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sitt område. Bolaget äger och förvaltar ett stort antal fastigheter i Stockholmsområdet, vilket är en av de mest attraktiva marknaderna i Sverige.

Fabege har en tydlig hållbarhetsprofil och strävar efter att vara en föregångare inom hållbar fastighetsutveckling. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och har satt ambitiösa mål för att minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen i sina fastigheter.

Bolaget har också ett starkt fokus på att skapa attraktiva och funktionella arbetsmiljöer för sina hyresgäster. Genom att erbjuda moderna och flexibla kontorslokaler vill Fabege bidra till att företag och organisationer kan växa och utvecklas på bästa sätt.

Fabege är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har en stark position på marknaden och har visat goda resultat över tid. Med sin långa erfarenhet och kompetens inom fastighetsbranschen är Fabege en aktör att räkna med i framtiden.
Telegram om bolaget Fabege

Fabege aktie

Namn
Fabege
Status
Listad
Ticker
FABG
Lista
Large Cap
Aktier
330 783 144
Sektor
Finans