Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hyr ut din lägenhet till nya "Solsidan"

- 13/09/2012, 11:13
Nu kan du hyra ut din lägenhet till inspelningen av TV4:s nya humorprogram.
1 av 3

Nu kan du hyra ut din lägenhet till inspelningen av TV4:s nya humorprogram.

Faksimil Facebook/Niklas Alm/TV4

Cecilia Forss har en av rollerna.
2 av 3

Cecilia Forss har en av rollerna.

Vostro AB / Foto: Niklas Alm/TV4

Kungafamiljen i serien letar nu lägenhet.
3 av 3

Kungafamiljen i serien letar nu lägenhet.

Foto: Niklas Alm/TV4

Kungafamiljen behöver lägenhet - hjälp till!

Under onsdagsmorgonen satt en lappuppsatt i serietidningsförlaget Galagos port på Bellmansgatan 30 påSöder i Stockholm. Där meddelar Jarowskij att de letar efter enlägenhet till inspelningen av TV4:s nya humorsatsning “FamiljenHolstein-Gottorp”.

Detär skaparna bakom “Solsidan” som ligger bakom den nyakomedierien, som handlar om en fiktiv kungafamilj i ett nutidaSverige. Men nu behöver alltså kungafamiljen någonstans att bo.

—Vi söker efter en lägenhet i området, minst en tvåa och gärnanära markplan för en halv dags inspelning den 8 oktober. Hör gärnaav er om det låter intressant så berättar vi mer. Ersättningutgår, hälsar Johan Rosell, platchef för serien, imeddelandet.

JohanUlvesson görrollen som kung Erik XV och drottningen spelas av SisselaKyle.I övriga roller syns bland andra CeciliaForssRobinStegmar och LisaLinnertorp.