Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hitta kärleken eller gå miste om en miljon dollar – spana in nya serien

Are you the one?
1 av 1

Are you the one?

Nöje | 23/01/2014 12:33

20 stycken deltagare måste hitta kärleken, annars åker de hem utan både kärlek – och en miljon dollar. Är du redo för serien "Are you the one?"?

När man trodde att man sett allt i serieväg, då släpper MTV teveshowen "Are you the one?"

Programmet går ut på att man låtit 20 stycken singlar genomföra personlighetstester och olika psykologiska tester. Producenterna har även pratat med singlarnas familjer, vänner och ex-partners för att se vilka som skulle kunna passa varandra, då det slutgiltiga målet är att hitta kärleken.

Men det är inte bara brustna hjärtan, konflikter, svartsjukedrama och nya förälskelser som ligger i prispotten, utan även 1 miljon dollar.

Alla måste bli kära i varandra

Men priset är inte enkelt vunnet. Det räcker nämligen inte bara med att några par finner varandra. Alla 20 deltagare måste bli kära i varandra för att prissumman på 1 miljon dollar ska delas ut jämt till samtliga, men om ett enda par saknar gnista – ja, då vinner ingen. 

Så för alla er som älskar drama – detta får ni inte missa.

Se trailern nedan.