Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Runars skilsmässa - ett fiasko

Nöje | 27/04/2009 11:56

Hade klarat sig utan Carola.

Pastorn Runar Sörgaard avslöjar nu att han tyckte att skilsmässan från Carola Häggqvist var ett fiasko och att han inte hade behövt henne för att komma dit han är i dag.

– Den jag är i dag hade jag varit utan Carola, men jag hade gått en annan väg. Eftersom jag gifte mig med en känd person gick det mycket snabbare, skriver den norska tidningen Dagbladet.

Anledningarna till uppbrottet är enligt Runar att han var för snäll och ibland för omogen. Om sina framtidsplaner berättar han att han har planer på att vara vara personlig mentor för kända personligheter i Hollywood, men han vill inte berätta vilka kändisar det handlar om.

– Jag håller medvetet en låg profil tills jag har rott allt i land. I Sverige är de på mig hela tiden. Pressen övervakar allt jag gör. Det är paparazzifotografer i trädgården, skriver Dagbladet

Runar berättar vidare om uppståndelsen kring honom.

– I Sverige vet alla vem jag är. Det finns 10–15 personer som alltid säljer många tidningar när de är på första sidan. Jag är en av dem, säger Sörgaard till Dagbladet.

Som Nyheter24 tidigare skrivit om uppmärksammades Runar i media då han betalade sina inbjudningskort med femtioöringar.

Skrivet av: