Stulna kärleksbilder på Carola och Kicken

Publiceras i tidning.


Det har länge spekulerats om att Carola Häggqvist och Christian "Kicken" Lundqvist från The Poodles har ett kärleksförhållande då de setts på flera kändistäta tillställningar tätt tillsammans.

Nu kommer bevisen. Stulna bevis. Privata foton som är tagna med Carolas egen kamera där de kysser och kramar varandra har stulits och sålts till skvallertidningen Se & Hör. Det uppskattas inte av paret.

Kicken är väldigt förvånad och chockad över att tidningen har publicerat de stulna bilderna.

– Det ser ut som om vi har ställt upp på bild, som ett hemma-hos-reportage. Det är inge ball. Det är någon som har hittat eller stulit kameran och sålt vidare bilderna. Det är förjäkligt, säger han till Aftonbladet.

Carina Löfkvist som är tillförordnad ansvarig utgivare på Se & Hör visste inte att bilderna var stulna och säger att de köpt bilderna precis som de alltid gör när bilder är till försäljning.

Senast under natten till fredagen så visade sig Carola och Kicken ute tillsammans igen. Det var på releasefesten för The Poodles nya skiva som Carola var där nästan först av alla för att ge Kicken en varm kram.

– Jag är bara här för att kramas och för att gratta, och jag åker iväg på en annan grej snart, säger Carola till Aftonbladet.

Kicken vill dock varken bekräfta eller dementera att han har ett kärleksförhållande med Carola.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!