Ryktena går varma...
Ryktena går varma... - Foto: Instagram/frejaswinther och Instagram/benjaminingrosso

Efter romansryktet – Frøya Winthers första ord om Benjamin Ingrosso

Ryktet om en potentiell romans mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther har minst sagt gått varmt. Nu uttalar sig den norska influensern om artisten för första gången…


De allra flesta i familjen Wahlgren-Ingrosso har nått framgång både karriärmässigt och på kärleksfronten. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigare än någonsin och snart går flytten till den nya lyxlägenheten på Östermalm. Här kan du se de första bilderna på våningen. Även mamma Pernilla Wahlgren har, efter flera år som singel, hittat kärleken i Christian Bauer

Men för Benjamin Ingrosso då? En sak är säker – karriären går som tåget. Och det kan vara så att även romantiken går som på räls… 

Foto: Christine Olsson/TT

Benjamin Ingrosso ryktas dejta norska influencern Frøya Sofie Winther

Det har nämligen under en tid spekulerats kring att artisten har en romans på gång. Nyheter24 har tidigare rapporterat om att Benjamin Ingrosso ryktas dejta den norska influensern Frøya Sofie Winther – läs mer här! 

När Benjamin tidigare i år gästade P4 Extra ställde programledaren Titti Schultz honom mot väggen och frågade om det fanns “en specifik norsk influenser” som var av särskilt intresse. 

– Ja, det finns massa härliga människor som intresserar mig, svarade artisten kryptiskt.

Potentiella romansen mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Och ledtrådarna kring den potentiella romansen blir bara fler. Senast för bara en vecka sedan la både Benjamin och Frøya upp bilder på Instagram som spädde på kärleksryktena. 

Foto: Instagram/benjaminingrosso och Instagram/frejaswinther

Benjamin och Frøya postade nämligen bilder exakt samtidigt från exakt samma restaurang i Oslo, och på exakt samma rätter. Var det kanske en romantisk middag som avnjöts i Frøyas norska hemstad? 

Här kan du läsa mer om bilderna och kärleksryktet mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Frøya Winthers första ord om Benjamin Ingrosso

Huruvida det faktiskt är en romans mellan dem eller inte är ännu oklart, även om ryktena minst sagt går varma. 

Men nu har Frøya, för första gången, uttalat sig om Benjamin på Instagram. På sin story har hon delat och lagt ut en bild på Benjamins kommande album. Som text till bilden har hon skrivit: “Some things in life är allright, and others AMAZING”.

Foto: Instagram/frejaswinther

“Vissa saker i livet är okej, medan andra är FANTASTISKA”, anser alltså Frøya – troligtvis kopplat till Benjamins musik. Den norska influensern har även taggad Benjamins konto i bilden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.