Robinson-Christian känner sig lurad

Fick åka raka vägen hem.


Den omdiskuterade deltagaren i årets Robinson, Christian Ternstedt, fick packa sina saker och i en rasande fart åka hem från ön efter att han blivit diskvalificerad i tävlingen. Detta säger han nu är ett straff från TV4 för att han fuskade i programmet. Medan han trodde att han skulle få stanna några dagar på en lyxresort som de andra deltagarna, bestämde TV4 att han skulle få skickas hem med första bästa plan, skriver Expressen.

I en chatt på Expressen berättar han om de hektiska dygnen:

– Det var lite surt. Ville ju hem ju, men samtidigt hade det varit gott att få ett dygn att vila upp sig i vart fall. O hade varit ok att åka hem direkt.. men hade 4 timmar i Manilla o sen 11 timmar i bankok, så var två dygn att komma hem.

Eftersom Christian plötsligt lämnade programmet och därmed ön, kan vakten som Christian mutat för att smuggla mat till honom ha blivit snuvad på pengarna.

– Grejen var att jag gärna gett han cash direkt när jag åkte.. Men eftersom jag var tvungen att lämna ön så jäkla fort så hann jag aldrig. Så bad en annan person i programmet att ge han cashen.. Om sen cashen kom fram eller inte får ni fråga en annan om..

Han kritiserar även programledaren Linda Isacsson.

– Hennes kroppspråk var inte det bästa. Hade förväntat mig större proffesionallism faktiskt. Hon var mest tjurig, och svår att nå fram till, skriver han i chatten på Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.