Fredag 28 Jan
Stockholm

Robinson-Christian känner sig lurad

Fick åka raka vägen hem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den omdiskuterade deltagaren i årets Robinson, Christian Ternstedt, fick packa sina saker och i en rasande fart åka hem från ön efter att han blivit diskvalificerad i tävlingen. Detta säger han nu är ett straff från TV4 för att han fuskade i programmet. Medan han trodde att han skulle få stanna några dagar på en lyxresort som de andra deltagarna, bestämde TV4 att han skulle få skickas hem med första bästa plan, skriver Expressen.

I en chatt på Expressen berättar han om de hektiska dygnen:

– Det var lite surt. Ville ju hem ju, men samtidigt hade det varit gott att få ett dygn att vila upp sig i vart fall. O hade varit ok att åka hem direkt.. men hade 4 timmar i Manilla o sen 11 timmar i bankok, så var två dygn att komma hem.

Eftersom Christian plötsligt lämnade programmet och därmed ön, kan vakten som Christian mutat för att smuggla mat till honom ha blivit snuvad på pengarna.

– Grejen var att jag gärna gett han cash direkt när jag åkte.. Men eftersom jag var tvungen att lämna ön så jäkla fort så hann jag aldrig. Så bad en annan person i programmet att ge han cashen.. Om sen cashen kom fram eller inte får ni fråga en annan om..

Han kritiserar även programledaren Linda Isacsson.

– Hennes kroppspråk var inte det bästa. Hade förväntat mig större proffesionallism faktiskt. Hon var mest tjurig, och svår att nå fram till, skriver han i chatten på Expressen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt