Runar ville inte skilja sig

Talar ut om skilsmässan från Carola


Runar Sörgaard som tidigare var gift med Carola Häggqvist avslöjar nu att han inte alls ville skilja sig från henne. Enligt honom var det helt och hållet Carolas beslut att avsluta äktenskapet.

– Skilsmässa var ett ord som inte fanns i min värld. Sedan hände saker och ting som gjorde att jag inte hade något val, säger Runar i Berg flyttar in, enligt Aftonbladet.

Han berättar att det var meningen att paret först skulle ta en paus från varandra. Men när de tog första steget var det att de skulle se vad som hände sedan. Han berättar vidare att det hände saker väldigt snabbt som gjorde att han inte var intresserad av att fortsätta förhållandet.

När Carola dök upp i Melodifestivalen bärandes en t-shirt med den blinkande texten ledig på kände han sig splittrad.

– Å ena sidan ville jag inte skilja mig, å andra sidan kände jag att det här är kört. Hon var väldigt tydlig. Bara några veckor var det liksom att hon var ledig, den där skylten kom ganska direkt, säger Runar i programmet.

I samband med en bodelning delade de på den gemensamma förmögenheten och lösöret. Men år 2007 lämnade Runar in krav till kronofogden på Carola på nästan två miljoner kronor.

Detta gjorde att deras relation i dag är något infekterad.

– Det vore fel att säga att vi är sams. Det är vi inte. Men det hoppas jag att vi blir, framförallt för Amadeus skull, säger Runar, enligt Aftonbladet .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!