Katrin: Birro är ett galet fyllo

- 17/10/2008, 10:06 -

Storbråket på TV4 fortsätter.

Det var efter Katrin Zytomierskas uttalande i TV4:s Idol om att en av de unga stjärnorna såg ”lite bögig” ut som de båda TV4-profilerna rök ihop. Marcus Birro gjorde ett uttalande där han sa att han inte kunde förstå hur Katrin klarar av att se sig själv i spegeln och Katrins svar lät inte vänta på sig. På sin blogg skriver hon.

”Denne Birro är ett fyllo. Jag som trodde att det var nån skribent, journalist, en människa med hjärna. Närå! Detta är ett galet fyllo jag fått efter mig. Ett galet fyllo som vill dra lite nytta av min mediekarusell. Ja ja. Oki doki. Så länge han håller sig borta från flaskan antar jag att läget är laaanch. ”

– Jag tänkte säga att det är under hennes värdighet, men hon har ingen. Visst, jag är ju ett fyllo, men det är inget jag skäms för. Jag har själv gått ut med det, säger Marcus Birro till Aftonbladet.

Även Lennart Ekdal lägger sig nu i bråket och kräver att TV4 ser över Katrins roll som programledare.

– Det är helt åt helvete fel. Det är också fel i sak eftersom Marcus är helnykterist. Det blir en befängd anklagelse. Inlägget var bara omoget och dumt, säger Ekdal till Aftonbladet.

Det är hårda smällar som flyger mellan några av TV4:s mest profilerade medarbetare. Det är inte utan att man undrar hur tongångarna går i matsalen. Kanske skulle ett klassiskt matkrig lätta lite på trycket?

Skrivet av: