Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dominika attackerar Marcus Birro

Nöje | 20/10/2008 22:43

Mitt i Idolskandalen vill Dominika Peczynski vara med. Nu attackerar hon Birro.

Katrin Zytomierska har skapat en mediastorm med sina kontroversiella uttalanden. En kaka som Dominika Peczynski uppenbarligen vill vara med och dela på. För nu ger sig den forna Army of Lovers-medlemmen in i debatten. Och en syrlig attack riktas mot Marcus Birro.

" Det var Marcus Birro hon kallade judarehatare. För det har hon tvingats be om ursäkt. Jag tycker att Katrin är grym. Hon ska inte behöva be någon om ursäkt. Hon kallar ju bara saker och personer vid deras rätta namn. Killen hon kallat bögig var väl säkert det, jag vet inte för jag kollade inte. Jag vet inte om han hatar judar men han har skrivit saker på sin blogg som är klart anitisemitiska. Saker som han nu tagit bort.", skriver hon i sin blogg.

Vidare fortsätter Dominika Peczynski att fråga varför det är okej att kalla Katrin för böghatare och inte Birro gör judehatare.

"Är det för att Birro är en politiskt korrekt, flosklig vänstermänniska medan Katrin är en glammig brud som gillar utekvällar och shopping och som inte håller på med självcensur? Kanske är skillnaden i sättet att reagera på dessa två personer och vad de sagt/skrivit ett tecken på antisemitism i sig?", avslutar hon inlägget.

Nyheter24 har försökt nå Dominika för en kommentar.

Skrivet av: