Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Otrogna Gordon stämmer tidning

Nöje | 25/11/2008 00:46

Vi vet att han är sur. Men den här gången är Gordon Ramsay rasande.

Gordon Ramsay har gjort sig känd som den svärande men ändå älskvärde kocken på teve. Men sitt eget älskande har han spridit lite varstans. Nyligen rapporterade nämligen News of the World att Ramsay varit otrogen mot sin fru i sju år. Något Nyheter24 skrivit om tidigare. Uppenbarligen hade han fått smak för lite andra rätter. Utanför äktenskapet.

Kvinnan som lyckats snärja Gordon Ramsay är ingen mindre än Sarah Symonds. Englands mest välkända älskarinna som nyligen blivit ett ansikte för otrohet. Hon har till och med publicerat en bok i hur man har en affär med gifta män.

Men nyheten har fått Gordon Ramsay att bli om än argare än vad han redan är. Nu tänker han stämma tabloiden som gick ut med affären, enligt Stuff. Familjefadern har sitt rykte att tänka på. Och med fyra barn och fru att tänka på är det inte konstigt att han inte ger sig utan en fajt.

Skrivet av: