Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ramsay skämmer bort sin älskarinna

Nöje | 25/11/2008 06:45

Gordon Ramsay förnekar affären men bjuder sin blonda dam på festmåltider.

Sarah Symonds, Gordon Ramsays älskarinna, blev bjuden på allt när hon anlände till kockens restaurang för att dinera med en vän. Symonds höll inte tillbaka utan beställde en maffig måltid med sex rätter, som sköldes ner med flera flaskor champagne.

– Innan de ens hann beställa kom någon från från personalen och sade att Gordon skulle stå för allt, säger en källa till The Sun.

Ramsay och hans fru har vägrat att svara på några frågor angåenden hans hemliga affär. Men efter det avslöjats att Symonds, 38, köpte sexdroger till deras heta möten drog kocken sig ur ett framträdande på en teveshow.

Ramsays släktingar och vänner försöker också förneka affären och gör allt de kan för att stötta honom.

– De sa till mig att det helt enkelt inte var sant och att de sa kämpa för att motbevisa det. Gordon älskar Tana mer än någonting i världen och han är förkrossad över ryktena, sade Tanas brors fru.

Det är dock inte första gången blonda Sarah har en försmak för gifta män. Tidigare hade hon en affär med politikern Jeffrey Archer, skriver The Sun.

Skrivet av: