Måndag 2 Aug
Stockholm

Blondinbella lurar till sig kläder

Isabella Löwengrip lurar till sig gratiskläder och överdriver sin statistik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Blondinbella har tidigare förnekat att hennes blogg skulle innehålla sponsrade inlägg. Något som Nyheter24 skrivit om tidigare. Det hela ledde till att Konsumentverket granskade sidan.

Nu verkar Blondinbella återigen ha hamnat i trubbel på grund av sin blogg. Succébloggerskan försöker nämligen lura till sig gratiskläder från olika företag.

"I slutet av februari ska Isabella iväg på en skidresa tillsammans med tre andra. Finns det någon möjlighet till sponsring av skidkläder från något av era märken?", skriver Isabella Löwengrips assistent i ett mejl som gått ut till klädföretag.

Som tack utlovar Blondinbella att länka till företagen på sin blogg och om så önskas Storstadspojken.se. Den senare bloggen drivs av Isabella Löwengrips pojkvän. Som om inte det vore nog påstår sig succébloggerksan ha hela 800 000 unika besökare per vecka. I själva verket visar SIS-statistik att antalet unika besökare är 308 569. En överdrift på drygt en halv miljon alltså.

- Det är jag och Isabella som ska åka med våra pojkvänner. Vi vill undersöka om det finns intresse för ett samarbete, det handlar inte om att vi ska få pengar, säger Blondinbellas assistent enligt Dagens Media.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela