Tisdag 3 Aug
Stockholm

Blondinbella hos homofientlig sekt

Bloggdrottningen ställde de religiösa ledarna mot väggen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Isabella "Blondinbella" Löwengrip vill bilda sig hamnar den religiösa och homofientliga sekten Moonrörelsen i centrum. I går besökte hon tillsammans med sin redovisningsgrupp i religionskunskap Moonrörelsen i deras lokal i Sundbyberg utanför Stockholm. Då passade hon på att ställa företrädarna mot väggen och kritisera deras levnadssätt.

Blondinbella blev helt förvirrad av mötet med sekten. På sin blogg skriver hon:

"När jag frågade vad som hände om man valde att skilja sig så svarade de att antalet skilsmässsor inom rörelsen är väldigt låg. Hur låg frågade jag igen då och svaret blev 'Vi har faktiskt inte haft några som skiljt sig i Sverige inom vår rörelse'".

Det var då Blondinbella blev upprörd och kände för att rätta de homofientliga. Vidare skriver hon på sin blogg:

"Jag sa under vårt samtal att idén om familjesynen känns väldigt omodern med tanke på att det är vanligare att man skiljer sig än stannar gift i ett äktenskap och att jag tror att en familjeuppsättning med mamma, pappa, två barn, villa och Volvo inte kommer att existera i framtiden förstod de inte riktigt vad jag menade utan svarade att vi inte skulle få fler människor på jorden om alla killar gick till killarna och kvinnor valde att vara med kvinnor."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela