Blondinbella har fått jobb

Bloggerskan börjar på nummerupplysningen - men hon är för fin för kontoret.


I morgon, tisdag, börjar Isabella "Blondinbella" Löwengrip sitt nya jobb - hos nummerupplysningen 118 800. Där ska hon, två dagar i veckan, svara på frågor via sms.

– Men hon kommer inte sitta på kontoret och jobba, säger en källa till Nyheter24. Sms:en kommer hon i stället kunna besvara hemifrån eller var hon nu vill.

Nummerupplysningen där Blondinbella ska jobba har en tjänst där man kan sms:a in precis vilken fråga som helst, och det är med den tjänsten som den populära bloggerskan ska jobba.

I första hand ska hon svara på frågor som är speciellt riktade till henne själv, men det kan också tänkas att hon ger svar på helt neutrala frågor om allt mellan himmel och jord, som öppettider för en viss affär eller vilket lag som vann Allsvenskan i fotboll 2001 till exmepel.

– Jag gör detta för att jag tycker att det är kul att kunna svara på de frågor mina läsare ställer omgående, säger Isabella "Blondinbella" Löwengrip i ett pressmeddelande.

– I vanliga fall måste de ju vänta ett tag innan jag svarar på frågorna på själva bloggen. Jag brukar få 2000 frågor på bloggen varje gång jag har frågestund och det tar ett tag att strukturera och svara på dem. Här kan jag göra det i realtid så att säga. Dessutom får jag betalt av 118 800, såklart, haha, säger Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Blondinbella kommer att jobba för 118 800 två dagar i veckan, på tisdagar och torsdagar. Tiderna då hon sms-svarar kommer att variera så håll utkik på hennes blogg för mer info.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!