Stockholm

Chris slog Rihanna fler gånger

Chris Brown kan ha misshandlat sångerskan flera gånger tidigare, enligt vänner.


Läs mer

Kanske är det mediakåta vänner som försöker utnyttja situationen men med fakta på bordet ter sig anklagelserna inte alltför långsökta. För nu går vänner till Rihanna ut och berättar att det här antagligen inte är första gången som stjärnan blivit misshandlad av sin pojkvän Chris Brown.

Redan i december förra året ska vänner ha lagt märke till sår och blåmärken på den unga sångerskan. Vissa klart synliga på Rihannas nacke.

– Jag frågade om allt var okej mellan henne och Chris. Hon svarade att de hade gjort slut igen. Jag frågade inte mer om det, berättare en vän enligt US Magazine.

Parets förhållande beskrivs som turbulent. Enligt rykten ska Rihanna varit väldigt svartsjuk. Med stor anledning kanske med tanke på alla rykten om otrohet som omgärdat Chris Brown. Men det var inte förrän i söndags som den fula sanningen visade sig. Medan Rihanna sakta återhämtar sig från sina skador och kanske kan komma att behöva genomgå plastikkirurgi för att återställa sitt ansikte, så verkar Chris Brown ångerfull.

– Han mår okej. Han mår som man kan förvänta sig, säger hans lillasyster Lytrell Bundy enligt US Magazine.

Skrivet av:

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.