Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så firade bloggarna Alla hjärtans dag

Nöje | 14/02/2009 17:16

Så här skriver bloggkändisarna om hur de firade Alla hjärtans dag med nära och kära.

Linda Rosing: Jag och Kevin ska ha en dag alldeles för oss själva, mysa med Xbox och någon bra film. Kevin ska få välja vad han vill - och han önskar sig pankakor! hahah men det måste bli någonting mer matnyttigt! Pankakor får bli till mellis, så han önskar sig istället korvstroganoff och spenat! Han är världens underbaraste barn! Älskar honom!

Kenza: Förövrigt så fick jag alla hjärtans dag-kyssar av en ung man så snygg & charmig att jag blev knäsvag. En helt perfekt natt, med andra ord.

Shecity: Nu rullar jag in mot stan för att ta en kaffe med Mathilda och hennes mamma. Jag förstår inte hur jag kunde jobba helger? Helger är ju livet - klockan är bara 15.00 och jag har redan hunnit med en långpromenad med min bästa vän och en lång mysig brunch med våfflor till efterrätt. Helger är livet!

Oksana: Jag blev väckt imorse av att Christian kom in med världens sötaste frukost ( killar gör söta ) Nu sitter jag lycklig och trött framför datorn och funderar på vad jag ska blogga om!

Amanda Berg: Just nu ligger jag och fröken Myrén i min säng. Vi ska snart ner på stan och käka brunch, sen ska vi handla massa stuff till ikväll, då vi ska ha partaj på Orgia. Orgia Rouge it is! Alla hjärtans dag fest för singlar. Mjauu.

Blondinbella: I morse vaknade vi rätt tidigt så vi låg länge och gosade i sänge, sedan gick Nils upp och gjorde frukost. När han ropade på mig att jag kunde komma hade han stekt massor av pannkakor och gjort bacon & ägg, en riktig Amerikanskfrukost, precis så som jag älskar.

Federley: Hela sommargänget dök upp. Tomas,Carina, Helena, Monika, Linda o Lotta. O Wille är på väg. Alla är singlar o vi har begärt bord långt ifrån alla lyckliga par. Grappa blir bra för oss i kväll.

Katrin:Vi har det härligt robin och...

Sara Lumholdt: idag har jag skickat blommor till en kille... Jag känner mig stolt! Jag gillar att göra spontana saker... han blev glad och det var ju tur. man kan tänka sig att killar blir lite irriterade att dem själva inte får visa att dem är den charmiga mysiga killen. eller så blir dem imponerade att man som tjej vågar göra sådana saker....

Marie Plosjö: Tänk på att ta hand om era medmänniskor denna alla hjärtans dag. Det krävs inte en partner för att älska och känna kärlek. När jag brukar säga att kärleken är störst av allt så pratar jag inte om kärleken till en enda människa utan till så många saker i livet som vi värdesätter.

Skrivet av: