Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bråding fri - firar med champagne

Nöje | 13/02/2009 21:06

Sanna Bråding är ute ur finkan. Något hon firar med skumpa ute på klubb.

Redan har en månad gått. Sanna Bråding kan efter en få förunnad fängelseupplevelse åter se sig som en fri kvinna. Hon har fått ta avsked av både Färingsö och sina kvinnliga medfångar. Men få är väl ändå gladare än Sanna Bråding själv. Och när det är fritt ska det firas.

Något som skedde på inneklubben Riche i centrala Stockholm. Där sågs nämligen Bråding av ingen annan än Calle Schulman själv.

"Sanna bråding är här! Visste inte... Ja... Att hon var ute", skriver han på sin Twitter från klubben.

Några minuter senare uppdaterar han sin Twitter med följande inlägg:

"Får veta nu att hon kom ut ur fängelse idag. Det första hon alltså gör är att dricka skumpa på riche. Hennes kille kommer ut om två år."

Calle Schulman kommer knappast att vara den siste att hoppa på Sanna Bråding efter hennes skumpande festkväll. Bråding har på senare tid gjort sig ett stort bloggnamn och använder bloggen till att skriva om vägen tillbaka från både drog- och alkoholmissbruk. Nyligen var hon också med i TV3:s program Du är vad du äter.

När Nyheter24 får tag på Sanna Bråding är hon ute i vimlet för att fira frigivningen.

Grattis till frigivningen. Hur känns det att vara ute i friheten?

– Det känns dubbelt. På ett sätt trivdes jag med att vara där. Att släppa kontrollen är viktigt för ett kontrollfreak som jag. Det var väldigt fina människor. Jag har inte sovit sen i förrgår. Jag har varit rädd på riktigt för att gå ut. Men jag är också glad och upprymd över att komma tillbaka till min egen vardag. Till min frihet. Men det har gett mig väldigt mycket också att vara där.

Vad händer framöver?

– Jag tror att saker och ting kommer att lösa sig. Jag har inget specifikt på gång. Jag ska fortsätta i terapi. Men jag är sugen på att komma tillbaka. Jag har tagit en paus från media, jobb och branschen i ett år. Självklart vill jag tillbaka. Jag saknar musiken, radion, jag saknar att vara skådespelerska. Jag hoppas. Men jag är positiv.

Hur ska du fira?

– Fira och fira. Jag kom ut halv tio i morse. Jag har varit och shoppat på stan. Och jag har varit hos mamma och firat att hon fyller 58 år. Jag har sminkat mig,klätt upp mig, sluppit ur de gråa mjukiskläderna.

Calle Schulman skriver på sin twitterfeed att du är på Riche och dricker skumpa. Stämmer det?

– Hahaha. Ja, det är här vi är nu. Jag är ute och äter middag med två av mina bästa vänner.

Skrivet av: