Stockholm

Kenza drömmer om Bellas pojkvän

"Blondinbellas pojkvän blev störtkär i mig och tvingade mig hoppa studsmatta."


Läs mer

Sveriges två överlägset hetaste bloggerskor har hamnat i kärleksdrama.

17-åriga Kenza berättar i ett inlägg på torsdagsmorgonen hur hon drömt om att ärkerivalen Blondinbellas pojkvän blivit kär i henne.

"Jag drömde iallafall att det var vår. Det var hemskt skönt. Men sen kom Blondinbellas pojkvän och blev störtkär i mig och tvingade mig att hoppa studsmatta med honom så då var det inte lika roligt längre.", skriver Kenza i blogginlägget.

Romansryktena är nog inte att ta på något större allvar dock. Blondinbella och hennes pojkvän Nils befinner sig just nu på skidsemester i fjällen, och verkar ha det mysigt tillsammans, även om de tidigare verkar ha bråkat en del om Ben & Jerry-glass.

Och Kenza å sin sida berättar sent under torsdagskvällen att hon minsann ska ut på biodejt med "alla hjärtans dag-killen".

18-åriga Isabella "Blondinbella" Löwengrip har den senaste veckan haft över 600 000 läsare på sin blogg, vilket gör den överlägset mest läst i Sverige. Kenza Zouitens blogg har under samma period haft drygt 400 000 läsare, vilket leder till en lika solklar andraplacering över landets mest lästa bloggar.

I Nyheter24:s stora omröstning om Sveriges bästa blogg inom mode och livsstil ligger dock Kenza än så länge bara på en blygsam sjätteplats, med bara två dygn kvar att rösta om det fina presentkortet på 15 000 kronor hos Natalie Schuterman.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.