Sanna Bråding gör comeback i radio

Ute från fängelse. Nu är det dags för kändiskarriär igen.


Det var en skandalartad avstängning i fjol. Sanna Bråding dömdes för knarkbrott och förlorade sitt jobb som programledare på Sveriges Radio. Istället blev det artisten Linda Sundblad som fick ta över på P3 Star.

Men bara några veckor efter att Bråding släppts ut från fängelse verkar det alltså vara dags för comeback. Hanna Toll, kanalansvarig på P3, uppger att hon ska ha ett möte med den skandalomsusade stjärnan.

– Jag och Sanna kommer att prata inom en snar framtid, säger Hanna Toll enligt Expressen.

Om en comeback för Sanna Bråding säger hon följande:

– Jag tycker att Sanna är en jättebra programledare.

Men frågan är om det blir Sanna Brådings gamla program P3 Star. Radioprogrammet riktar sig nämligen till en yngre publik.

– Jag vill inte spekulera kring det innan vi har snackats vid ordentligt, avslutar Hanna Toll till Expressen.

Nyheten kommer lägligt på Sanna Brådings födelsedag. Nyheter24 önskar ett stort grattis.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.