Sanna Bråding får radiojobb

Men det är inte SR utan i The Voice som den hesa rösten kommer att höras.


Hon har sonat sitt straff. Hon har tagit itu med sina problem till allmän beskådan. Ja, Sanna Bråding har sannerligen visat prov på inre styrka. Inte konstigt då att det är dags för en riktig comeback. Nu får hon nämligen ett radiojobb. Ett som hon hoppas är början på "min kommande framtid som förhoppningsvis e fylld av roliga o sköna jobb! I keep my fingers crossed!", skriver hon i sin blogg.

Men det är inte Sveriges Radio även om de redan visat intresse för Bråding. Nej, den här gången hann The Voice före. Sanna Bråding ska nämligen göra ett kort inhopp för Josefin Crafoord i Vakna med the Voice under tisdagen och onsdagen. Nyheter24 fick en kort pratstund med en av Sveriges hetaste profiler just nu.

Hur känns det?

– Ja, det är riktigt roligt. Det är bara två dagar men jag tar det lite som det är. Jag har ju inte jobbat på länge så de får lotsa mig. Men det är en bra liten mjukstart.

Du skriver i din blogg om ditt vacklande självförtroende, hur ska du tackla det nu när du gör comeback?

– Handlar väl bara om att inse att ju mer saker man gör som man klarar av desto mer kan man. Att kasta sig ut i det. Någonstans så vet jag ju ändå att jag har jobbat med det här i femton år. Det handlar bara om att våga helt enkelt.

Du blev nyligen grillad i SVT:s nya humorsatsning. Det blev en hel del grova skämt, hur kändes det?

– Det är väl så det ska vara. Det ska vara grovt. Jag tycker att det var sjukt roligt. Är det alldeles för mjukt så skrattar ju inte ens publiken.

Så - utan att avslöja för mycket, vilka var dina favoritkomiker den kvällen?

– Anders och Josefine och även Mårten. De var jävligt grymma. De var liksom så oväntade.

Du fyllde år i samma veva, grattis i efterskott, berätta.

– Jag fyllde 29 och jag blev alltså grillad. Jag hade med mig några vänner och vi umgicks lite. Det var bra.

Du är alltså tillbaka nu.

– Det hoppas jag. Jag har räknat med det. Känner mig skittaggad. Det känns bättre än på länge.

Men finns det en risk att det går lika illa som förut?

En helt ny människa är jag ju inte. Men jag har lärt mig. Lärt känna mig själv så jag känner av när det barkar utför. Det är väldigt liten chans men jag får känna efter hela tiden, säger Sanna Bråding till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!