Schulman hånar Kristian Luuk

Efter SVT:s flopp så är Alex Schulman den förste att gå till attack.


Popcirkus har blivit en riktig superflopp för SVT. Med bara 77 000 tittare nådde programmet knappast upp till förväntningarna. Nu ser kanalen över tablån och risken finns att Popcirkus får flytta sig till en senare och mindre eftertraktad sändningstid.

Men som om inte det vore nog, och när är det nog egentligen, så får programledarna Kristian Luuk och Per Sinding-Larsen sig en riktig känga av bloggaren Alex Schulman.

"Jag läser på Resumé att Popcirkus hade 77 000 tittare i förrgår. Förstår ni vilken usel siffra det är egentligen? Det är alldeles utomordentligt dåligt. Jag är inte överraskad, för vem vill egentligen se ett program där fullständigt okända band sjunger fullständigt usla låtar?", inleder Schulman sitt inlägg och fortsätter:

"Man kunde tycka synd om Luuk och Sinding-Larsen. Men det gör inte jag. Jag njuter i fulla drag av den här informationen. Per Sinding-Larsen betedde sig som ett litet svin mot mig på Nöjesguiden-galan. Hälsade inte ens, bara nickade och log lite på det där vidriga sättet som utstrålar meningen: "Jag är bättre än dig." Men du är inte bättre än mig, Per Sinding-Larsen! SVT skulle kunna sända ett program om mig där jag sitter på toa och skiter i 45 minuter och jag skulle haft fler tittare än 77 000. Jag tänker att det är karma, han var dum mot mig och då får han dåliga siffror..."

Det verkar som att bitterheten har fått ett nytt ansikte eller så kanske det är rättmätig kritik. Den stora frågan är vad som händer nu med Popcirkus. Hur det än blir behöver nog inte Luuk och Per oroa sig för att bli arbetslösa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!