Blondinbella: "Aftonbladet ljuger"

- 08/10/2008, 10:14 -

Efter alkisattacken från Aftonbladet. Nu talar Blondinbella ut om lögnerna.

Blondinbella eller Isabella Löwengrip som hon heter har figurerat flitigt i media. I synnerhet i Aftonbladet, som i sin senaste artikel om den svenska bloggprinsessan påstår att hon dricker alldeles för mycket.

Något som Nyheter24 skrivit om tidigare. Men i en exklusiv intervju med Nyheter24 ger Blondinbella en helt annan sida av alkisattacken.

– Aftonbladet ljuger. De skriver till exempel att min mamma inte velat kommentera, men Aftonbladet har aldrig ens kontaktat henne.

Enligt Blondinbella blev hon illa behandlad av Aftonbladets reporter Karin Lindblom.

– Den här journalisten ringde och sa att det gick rykten om att jag var gravid. När jag svarat att det inte var sant drog hon upp det här med anmälan till socialen. Hon körde över mig totalt. På det sättet jag blev intervjuad blev jag lurad.

Vad tycker du om det?

– Den taktiken de kör med är fel. De tar inte hänsyn till någons ålder. Jag kände mig helt ställd och det är inte schyst. Jag är en vanlig tonåring som tvingats växa upp ganska snabbt.

Blondinbella förklarar att anmälan till socialen gjordes för mer än en månad sedan. Av en läsare som ville jävlas. När en anmälan görs är socialen tvungen att kontakta den anmälde. Men fallet angående Blondinbella las ned.

– Jag dricker nästan inte alls. Jag är glutenallergiker och har till och med funderat på att bli nykterist, säger Blondinbella till Nyheter24.

Hur har de här anklagelserna påverkat dig?

– När jag kom in i klassrummet samma dag som artikeln publicerats så stod mina klasskamrater och höll upp den. Det är inte kul. Och igår var jag på en gala där jag var nominerad. Helt plötsligt kom vakten fram och sa att jag var tvungen gå därifrån. Han trodde att jag var där för att dricka när jag egentligen var där för att jobba.

Alkispikar har blivit vardagsmat för den 17-åriga bloggerskan efter Aftonbladets anklagelser.

– Här om dagen var vi och åt sushi och då säger de att "tyvärr, vi har ingen saké här". Det känns skit att klassas som ett fall för socialen, säger hon till Nyheter24.

På sin succéblogg skriver hon att hon "aldrig vill ha något med Aftonbladet att göra".

Skrivet av: