Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2850
reaktioner idag

Henrik Schyffert: Jag röstade på Feministiskt initiativ 2014

I en intervju avslöjar Henrik Schyffert vilket parti han röstade på i senaste valet.

Härliga Henrik Schyffert.

I en intervju med Etc berättar Henrik Schyffert om vilket parti han röstar på.

Det är i en stor intervju med tidningen Etc som komikern Henrik Schyffert bland annat avslöjar vilket politiskt parti han röstar på.

Schyffert är känd för sina politiska inlägg på Facebook och Instagram, och han tar alltid ställning mot rasism och främlingsfientlighet.

Varför Sverigedemokraterna har gått framåt den senaste tiden förklarar han så här i Etc:

"Vi har råd"

– Att de rika blivit rikare och de fattiga fattigare gör många längre ner på stegen frustrerade. Släng på ett yttre ”hot” så pekar de på det. Det är en enkel lösning. Men tanken att pensionärerna inte ska få mat för att vi tar emot flyktingar är så dum. Eller minns du gamarna som svävade över seniorboendena när Maud Olofsson spelade bort 93 miljarder på Nuon-affären? Vi har råd, säger han till Etc.

På frågan om vilket parti han röstar på så svarar Schyffert:

– Jag har röstat på MP, V och S och nu senast på FI. Men oftast på sossarna. Jag gillar idén om att alla ska med även om den är lite naiv, säger Schyffert till Etc.

Mer:

Nu loggar Schyffert ut – har fått nog av nätet