Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Sofia hånade läraren – skrattade åt missbildning

Nöje | 10/08/2017 13:32

Prinsessan Sofia skrattade så mycket åt lärarens missbildning att hon "nästan fick ett sexpack".

Idag är Sofia Hellqvist, 32, prinsessa. Men för många år sedan – 2005 närmare bestämt – så hade hon precis varit med i "Paradise Hotel", och därefter flyttade hon till i New York för att plugga.

I New York bloggade Sofia tillsammans med kompisen Camilla, och skandalbloggen, som hette "Staden som aldrig sover", har tidigare blivit uppmärksammad.

Bland annat skrev tjejerna om vilda kändisfester med Johnny Depp och Mark Wahlberg, om hur en av dem blev erbjudna droger och mycket annat.


Sofia Hellqvist år 2005. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu uppmärksammar sajten Stoppa Pressarna ett av inläggen från 2005, där de hånade sin lärare som led av den medfödda missbildningen klumpfot. Lärarens fot roade tydligen tjejerna något oerhört. 

I bloggen skrev dom:

"Vi tar kurser i business. Magvärk efter varje lektion efter alla skrattanfall. Vår lärare har något så roligt som "crazy foot" och spasmer! Vi snackar våldsamma ryckningar, vilket nästan orsakat ett sexpack på våra magar. Nöjet finner oss även i skolbänken."

Vi får hoppas att Sofia har mognat sedan dess...

Nyheter24 har tidigare skrivit om de raderade inläggen från prinsessan Sofias blogg. Läs mer här.