Diana Babans ex satte käppar i hjulet för henne – vad gäller träning och rutiner.
Diana Babans ex satte käppar i hjulet för henne – vad gäller träning och rutiner. - Foto: Instagram/dianababan och Youtube/Diana Baban

Diana Baban kunde inte gå till gymmet – på grund av sitt ex

Diana Baban och Ben Mitkus gjorde plötsligt slut i fjol – något som lämnade Diana hjärtekrossad. Nu berättar hon om ett oväntat problem hon har haft, till följd av sitt ex.


Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, gjorde plötsligt slut i september förra året, till följarnas stora förvåning, då det skedde mitt under en utlandssemester. Läs mer här.

Efter uppbrottet har ex-paret pikat varandra på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen verkar ha varit en aning kylig.

Ben har nu funnit kärleken i Caroline Johansson, och de visar öppet upp sin kärlek på sociala medier. 

Här kan du läsa mer om hur Diana reagerade på nyheten

Foto: Instagram/dianababan

Diana Baban om Ben Mitkus nya förhållande: "Fuck it"

I en Youtube-video tillsammans med Bens ex My Karlberg blickade Diana nyligen tillbaka hur hon kände när Ben träffade någon ny. 

– Jag hade en frågestund på Instagram, och det var många många som ställde frågor om vad jag tyckte om hans nya tjej, säger hon och fortsätter: 

– Så jag ba "vet du vad fuck it, har han lagt upp någonting så kommer jag gå in på hans Instagram och kolla." 

Läs mer om Dianas känslor kring uppbrottet här.

Diana Baban har varit på resande fot

Diana Baban lever loppan som singel och umgås mycket med tjejkompisar, festar och reser.

Senaste veckorna har hon varit på resande fot tillsammans med vännen och före detta Ex on the beach-deltagaren Shanice Hallberg, 24. Tjejerna har varit hela vägen uppe i kalla Kalix och nu senast hela vägen nere i Köpenhamn. Väninnorna har klubbat, ätit gott, åkt hundspann, kört snöskoter, badat isvak och gått på spa. Ett äventyr som heter duga! 

Och Diana har tagit med sina följare på sin Youtube-kanal när de rest land och rike runt. 

Diana Baban och Shanice i Köpenhamn. Foto: Youtube/Diana Baban

Därför har inte Diana Baban kunnat gå till gymmet som hon vill

Det är under resan till Köpenhamn som Diana passar på att gymma, och efter träningspasset delar hon med sig av ett problem hon haft – kopplat till sitt ex. 

– Jag ser verkligen fram emot att komma hem till rutiner och börja träna igen. Nu kan jag köpa mitt gym- och spakort som jag har väntat på i flera flera månader, säger hon och fortsätter:

– Det var lite roligt faktiskt. Jag bor jättenära där jag bodde på hotell förut, med mitt ex. Jag gillade verkligen det gymmet. 

Foto: Youtube/Diana Baban

– Jag har ju väntat på att mitt ex ska flytta därifrån, så att jag kan köpa mitt kort där. För det har varit lite jobbigt faktiskt, jag har inte haft gymkort. Jag hade ju PT ett tag, och på så sätt fick jag in träningen och jag har tränat själv nere i gymmet i min byggnad, men de har inte så mycket grejer, säger Diana. 

Ben Mitkus har nyligen flyttat till Örebro, där hans nya kärlek bor, och det kan därmed vara en trolig gissning att det är honom Diana syftar på...

Nu ser Diana fram emot att äntligen kunna köpa ett gymkort på det ställe hon faktiskt vill, så att hon kan komma in i ännu bättre rutiner. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.