Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känd artist misstänkt för inblandning i mordförsök

Kvinnan greps - och släpptes senare av polisen.
1 av 2

Kvinnan greps - och släpptes senare av polisen.

Pontus Lundahl/Scanpix

Knivdådet ägde rum på den nedre våningen av Söderhallarna i Stockholm.
2 av 2

Knivdådet ägde rum på den nedre våningen av Söderhallarna i Stockholm.

SCANPIX SWEDEN

Nyheter | 28/09/2012 21:12

Offret fick sin lunga punkterad. Nu fortsätter polisens utredning av knivdådet som utspelade sig i Söderhallarna på torsdagen.

STOCKHOLM. Det var på torsdagskvällen som knivdådet ska ha ägt rum på nedre botten av gallerian Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm.

Den kvinnliga artisten uppges ha gripits - men sedan släppts efter förhör. Brottsmisstankarna ska däremot fortfarande gälla, enligt Aftonbladet.

"Kan varken bekräfta eller dementera"

Polisen är inte villiga att bekräfta uppgifterna. Bengt Hellström, stationsbefäl vid Södermalmspolisen, vill inte uttala sig om fallets inblandade personer.

– Det stämmer att det greps en person som är misstänkt för det (reds. anm. knivdådet), men sen släpptes han eller hon när åklagaren prövat fallet, säger polisen till Nyheter24 och fortsätter:

– Ärendet är överlämnat till utredningsroteln.

Hur allvarligt skadades offret?

– Såvitt jag vet så var den här personen skadad av en punkterad lunga. Men jag vet inte hur läget ser ut i dag eftersom ärendet är överlämnat.

Ytterligare en person ska ha gripits för misstanke om mordförsök på torsdagskvällen. Polisen utreder nu saken.