Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexslavar tvingades mörda - får fängelse

Den hemska våldtäktsverksamheten kunde avslöjas när en av de kidnappade kvinnorna lyckades fly.
1 av 1

Den hemska våldtäktsverksamheten kunde avslöjas när en av de kidnappade kvinnorna lyckades fly.

Polisen

Nyheter | 30/11/2012 21:15

Våldtog kvinnorna, sålde deras kroppar till sexköpare och tvingade dem att döda en annan sexslav. Nu döms både kidnapparen och offren för mord.

HENAN. Li Hao, 35, har dömts till döden efter att han kidnappat och låst in sex kvinnor som sexslavar i Henan, beläget i central-östra Kina. Tre av offren uppges ha tvingats döda en av de inlåsta kvinnorna. En annan kvinna ska ha mördats av Hao själv, skriver IB Times.

Rätten har uppmärksammat att kvinnorna agerat under "extrema förhållanden" - men har ändå valt att döma kvinnorna som skyldiga till mordet. 

Två av de dömda har fått villkorlig dom. Den tredje kvinnan har däremot dömts till tre års fängelse. 

Våldtog och sålde sex

Hao våldtog kvinnorna vid upprepade tillfällen, tvingade dem att ha sex med personer som betalade kidnapparen och pressade dem att ställa upp i obscena webb-sexscener. Åtalet mot 35-åringen gällde därför mord, våldtäkt, organiserad prostitution, olaga frihetsberövande och spridning av pornografi.

Offren ska ha varit inlåsta i sexkällaren mellan två och 21 månader, enligt IBT.