Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4640
reaktioner idag

Här avslöjas mannen av pedofiljägare – försöker skylla på sin 7-åriga son

Kan det här vara tidernas sämsta ursäkt?

Pedofiljägare

En 41-årig man från West Sussex i England har erkänt sig skyldig till att försöka grooma och ha sex med en 14 år gammal flicka.

Mannen hade spenderat sex veckor med att prata med flickan, det han inte visste var att hon inte fanns på riktigt. Utan det var pedofiljägarna från "The Hunted One" han hade pratat med.

Du kan se hur de konfronterar mannen i klippet ovan. Under mötet försöker han skylla på sin sjuåriga son och att han inte visste hur gammal flickan var, något chattloggarna som "The Hunted One" visar honom klart motbevisar.

Klippet laddades först upp av pedofiljägarna för åtta månader sedan. De lämnade sedan över bevisen mot mannen till polisen. I England är det ett brott att försöka grooma minderåriga trots att de inte finns på riktigt. Mannen erkände brottet i domstol, och om en månad kommer domen, rapporterar Daily Mail.

Det här är inte första gången "The Hunted One" slår till. Se det här klippet där de tar en man som tror att han ska möta en tolvårig flicka.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Förtjänar han ett långt fängelsestraff?

Mer:

Här tar pedofiljägarna våldtäktsmannen på bar gärning