Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1235
reaktioner idag

Här kraschar miljonären sin Porsche – dödar treåring och fyra vuxna

Smällen är så kraftig att båda bilarna exploderar i ett eldhav. 24-åringen skulle ärva sin pappas affärsimperium i Grekland.

Grekland

Trafikkameran fångar ögonblicket när George Vakakis, 24, tappar kontrollen på sin Porsche och kraschar våldsamt in i en stillastående Honda Civic. Smällen är så kraftig att båda bilarna exploderar direkt.

I bilen på parkeringen sitter en 33-årig mamma med sitt lilla barn. De omkommer direkt. Pappan till barnet hade gått på toaletten och överlevde. i klippet kan man se honom springa ut ur den vita byggnaden.

I Porschen satt förutom Vakakis även en kompis till miljonärssonen. Båda omkom direkt.

Olyckan skedde i Grekland när Vakakis var hemma på ledighet från sina studier i USA. Polisen tror att han körde i upp mot 120 kilometrar i timmen, skriver brittiska Metro.

George Vakakis var son till grekiske multimiljonären Apostolos Vakakis som äger över 50 leksaksbutiker runt om i Grekland. Kedjan heter Jumbo och det var meningen att George Vakakis skulle ta över verksamheten efter sin far.

Se mer:

Här byter chauffören låt på mobilen – kör ihjäl en mamma och hennes tre barn

Lastbilsföraren kollar mobilen – då smäller det

Mer:

Här hoppar Jonathan, 17, mot döden i livsfarligt Snapchat-trick