Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pedofiljägarna tar mannen på bar gärning – efter penisbild till 14-årig pojke

- 14/04/2017, 21:08

Trots att han konfronterades av pedofiljägare så slipper den 23-åriga mannen nu fängelse för händelsen.

En sexförbrytare, som konfronterades efter att ha skickat en bild på sin penis till vad han trodde var en 14-årig pojke, slipper fängelse.

Den 23-årige mannen använde appen Grindr för att prata med ”pojken”. Men när han skulle möta honom på ett McDonalds i London visade det sig att det inte alls var en pojke, utan gänget i pedofljägargruppen The Hunted One som han hade pratat med.

En konfrontation, som du kan se i klippet ovan, ledde till att mannen arresterades. Men trots att han redan 2013 dömts för att ha tagit opassande bilder på barn – så slipper han nu fängelse.

Mannen, som sagt till polis att han hade velat att en äldre man tagit honom under sina vingar när han var 14, har dömts till ett åtta månaders villkorligt fängelsestraff för penisbilden. Det betyder att han går fri så länge han inte begår brott de närmsta två åren.

Har var även åtalad för att ha försökt ha sex med pojken. Men på de punkterna friades han. Det rapporterar Mirror.

Läs mer: Den här pedofilen tas på bar gärning – då svimmar han

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde han dömts till fängelse?