Ashleigh Earl blev överkörd av sitt ex
Ashleigh Earl blev överkörd av sitt ex - Foto: Twitter/Youtube

Kvinna blev överkörd av sitt ex – nu vill hon att du ska se attacken

Det här är verkligen helt fruktansvärt. Varning för extremt starka bilder.


Det här är det fruktansvärda ögonblicket när en 22-årig man kör över sin flickväns fot, innan han drar henne in i sin bil och fortsätter misshandla henne. Händelsen inträffade i Berkshire i England i december förra året.

Den modiga Ashleigh Earl har släppt bilderna på hur hennes dåvarande pojkvän Jack Cann kör in i henne med bilen. Du kan se händelsen i klippet ovan, men vi varnar för väldigt starka bilder.

Cann har nu dömts till 56 månaders fängelse för incidenten, som började med att han kom till flickvännens hus mitt i natten och anklagade henne för att ha legat med andra män.

Efter att Cann kört över Ashleys fot så drog han in henne i bilen. Han körde sedan iväg till skogen där han misshandlade henne och höll hennes huvud under vattnet. Pojkvännen ska ha ringt till Ashleys syster och sagt att han skulle döda både sin flickvän och sig själv.

– Jag var mitt ute i ingenstans och helt säker på att jag skulle dö, säger Ashley Earl enligt The Sun.

Ashley lyckades slutligen fly, och sprang över en och en halv kilometer på sin brutna fot. Väl på sjukhuset så lämnade hon över bilderna från bilens kamera till polisen. Det materialet hjälpte senare till att sätta pojkvännen bakom lås och bom.

Ashley uppmanar nu andra kvinnor att installera kameror i sina bilar, och har därför valt att sprida klippet på misshandeln:

– Om jag inte hade gjort det så hade mannen som attackerade mig kanske aldrig hamnat i fängelse, säger hon till The Sun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en kamera i din bil?
Tack för din röst!