Onsdag 6 Jul
Stockholm

Thomas Möller talar ut om relationen till Erfors

Thomas Möller, ex-president i Hells Angels, talar ut om sin relation till Expressen-journalisten Staffan Erfors.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Med anledning av det inspelade samtalet mellan storbedragaren Torgny Jönsson och förre detta Hells Angels-bossen Thomas Möller väljer Möller att publicera ett öppet brev rörande relationen med Staffan Erfors.

Det var i går som ett samtal publicerades där Möller bland annat ska ha sagt att han lånat en lägenhet av Kvällspostens förre detta chefredaktör och numera USA-korre för Expressen - Staffan Erfors.

Sent i går kväll publicerades Thomas Möllers brev:

Gällande relationen mellan mig och Staffan Erfors

"Jag har träffat Staffan Erfors vid ett antal tillfällen ute på krogen. Vi har gemensamma bekanta. Vad det gäller eventuell lägenhet så fick jag veta att Staffan skulle ha en lägenhet till uthyrning av en vän till Staffan. Staffan och jag har aldrig diskuterat någon lägenhet. Vad gäller nycklarna fick jag dem av en gemensam vän för att vidarebefordra dem till Erfors. Detta eftersom vår gemensamme vän skulle flytta utomlands.

Staffan Erfors står inte i skuld till mig och jag står inte i skuld till honom. Samtalet handlar om att personer är förbannade över en artikel på internet som man påstår att Erfors skulle ha skrivit. Då säger jag att jag vet saker om den här personen och det skulle han inte göra och skulle han gjort något fel skulle han tagit bort det från nätet.

Nu var det inte Erfors som skrev den aktuella artikeln och för att lunga ner vissa upprörda personer sa jag som jag sa för att jag ville inte att Staffan skulle få skit för något han inte skrivit. Detta är bara ännu ett led i att polisen vill smutskasta personer.

Det finns över 50 000 samtal inspelade och man väljer att framhäva detta samtal. Detta samtalet har ingenting med den misstänkta bedragaren eller hans påstådda gärningar att göra utan detta är ett samtal av privat karaktär. Således skall detta samtal överhuvud taget inte ingå i varken en stämningsansökan eller en förundersökning. Jag har inte mer att tillägga i detta.

Förutom bikers och gangsters så känner jag även allt i från bankdirektörer och företagare till uteliggare och politiker men jag förnekar ingen av dem. Jag förbeåller mig rätten att umgås med vem och vilka jag vill..

MVH

Thomas Möller"

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.