Flashback: "Snurrigaste jag hört"

Flashbacks grundare, Jan Axelsson, dementerar OG:s anklagelser om att han skulle ligga bakom hackerattacken mot Kriminellt.


Flashbacks grundare slår nu tillbaka mot anklagelserna att han skulle ha varit inblandad i sabotage mot Original Gangsters.

Original Gangsters hemsida blev natten mot tisdagen saboterad av okända hackare. Och i dag hävdar OG:s ledare, Denho Acar, att det var nätforumet Flashbacks grundare, Jan Axelsson, i maskopi med en "grupp nazister" som hackade sig in på hemsidan och därefter spred de hemliga mejlkonversationerna på bland annat Flashback.

När Nyheter24 får tag på Flashbacks grundare, Jan Axelsson, reagerar han starkt över anklagelserna.

– Det här var den konstigaste och snurrigaste historien jag hört på väldigt lång tid, säger Axelsson till Nyheter24.

Varför pekar han ut just dig?

– Jag tror att Denho Acar är upprörd över att någon hackat sig in på hans sida, därför letar han efter någon att rikta sin frustration mot.

Ligger det någon sanning i det han hävdar?

– Nej, allt är fabricerat. Det finns ingen som helst sanning i det han säger. Ingen kan på allvar tro på det här.

Han antyder att det finns en hotbild mot dig, att han inte vet vad andra OG-medlemmar planerar att göra. Vilken är din reaktion?

– Det är inte första gången någon hotar mig, det är inget jag kan göra.

Kommer ni att ta bort trådarna som behandlar Acar och Original Gangsters?

– Först och främst så driver jag inte Flashbacks forum och kan därför inte göra någonting. Och dessutom tror jag inte att någonting kommer att tas bort, säger Axelsson.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!