Mest lästa

Populära varorna försvinner från butikshyllorna – här är anledningen

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

Den 1 januari trädde en ny lag i kraft som berör de allra flesta med trädgård eller tomt. Men få har koll på vad som gäller – och under våren har de nya bestämmelserna väckt frågor.

Tittarnas ilska mot SVT:s Go'kväll: ”Har slutat titta”

I nästan 30 år har svenska folket bänkat sig framför tv:n för att titta på SVT:s Go'kväll. Men en sak i programmet uppskattas inte av tittarna.

Populära sylten kan bli olaglig – efter mer än 100 år

En ny EU-lag riskerar att sätta stopp för en svensk sylttillverkares klassiska recept. Anledningen? Det innehåller för mycket socker.

Godisjätten varnar kunderna för nya karamellen: "Smaka inte"

Godistillverkaren Fazer har lanserat en limiterad karamell. Värdens starkaste Tyrkisk peber, som kommer finnas i ett fåtal butiker. Företaget varnar de som vågar smaka på karamellen och rekommenderar flera att inte smaka alls.

Brödernas-anställd gömde 100 kilo knark i restaurangens omklädningsrum

I dagarna dömdes en tidigare Brödernas-anställd till fem års fängelse. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade gömt över 100 kilo knark i restaurangens personalutrymmen.

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.

Två ungdomar begärs häktade: Misstänks vara inblandade i mordet på Mikael, 39

En 17-årig pojke och en 18-årig man har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en man i Skärholmen i södra Stockholm förra veckan.

Nobelpristagaren Peter Higgs är död – blev 94 år gammal

Flicka misshandlad med vasst tillhygge i skogsparti

En flicka under 18 år har misshandlats av en eller flera yngre män i Norrköping. Även ett vasst tillhygge har använts, skriver polisen på sin hemsida.

Tittarnas ilska mot SVT:s Go'kväll: ”Har slutat titta”

I nästan 30 år har svenska folket bänkat sig framför tv:n för att titta på SVT:s Go'kväll. Men en sak i programmet uppskattas inte av tittarna.

Gravida Saga, 20, mördades i sitt hem – pojkvännen åtalas

20-åriga Saga var gravid i sjunde månaden, när hon dödades i sitt hem i Örebro förra året. På tisdagen inleds rättegången mot hennes pojkvän, som står åtalad för mord.

Försvunnen man återfunnen

Den man som polisen har sökt efter under dagen har nu anträffats. Mannen anträffades vid god vigör tack vare allmänhetens hjälp, strax före halv tre-tiden på tisdagen.

Det ska du ALDRIG göra när du städar

Sanitetsleverantören Grohe har sammanställt en lista med husmorsknep som bör undvikas när du städar, då de faktiskt gör mer skada än nytta i hemmet.