Torontos forward William Nylander (till höger) firar sitt mål mot Buffalo.
Torontos forward William Nylander (till höger) firar sitt mål mot Buffalo. - Foto: Nathan Denette/AP/TT

Mål av Nylander när Toronto vann

Både William Nylander och Victor Olofsson gjorde mål för sina lag när Toronto besegrade Buffalo hemma med 2–1 efter förlängning.

Det dröjde fram till ett par minuter in i mittenakten innan Nylander gjorde Torontos och matchens första mål efter en elegant framspelning av Tyler Bertuzzi.

— Det var en vacker passning, han såg att jag var alldeles ensam i slottet (framför målet), sade den poängfarlige svensken efter mötet.

Bara några minuter senare kom drabbningens andra fullträff, när Buffalos Olofsson från vänstra tekningscirkeln lyckades skjuta pucken över Toronto-målvaktens Ilja Samsonovs plockhandske.

Därefter var det fortsatt jämnt och först i förlängningen lyckades hemmalaget avgöra genom Auston Matthews som hittade nätet med blott 40 sekunder kvar.