Carlo Ancelotti blev uppvisad på läktaren när PSG bara spelade oavgjort 0–0 borta mot Ajaccio. - Foto: Jacques Brinon/SCANPIX
Zlatans två mål förra helgen är hittills de enda för PSG i ligan.
Zlatans två mål förra helgen är hittills de enda för PSG i ligan. - Foto: Bildbyrån

Det svartnade för PSG utan Zlatan

Andra raka oavgjorda matchen för PSG. Utan Zlatan har miljadärklubben fortfarande inte gjort mål i Ligue 1.

AJACCIO. Inget gick som det skulle när för Paris Saint-Germain när de spelade säsongens andra ligamatch mot Ajaccio.  Ezequiel Lavezzi fick rött kort, Carlo Ancelotti blev uppvisad på läktaren efter att ha sparkat ut en vattenflaska på plan i vrede och hela arenan slocknade när två minuter återstod av övertiden. Lägg därtill att PSG bara fick 0–0. PSG, som ställde upp utan en skadad Zlatan Ibrahimovic, var uddlöst matchen igenom.

Den enda riktiga målchansen kom i första halvleken när Jérémy Ménez lyckades skjuta rakt på Ajaccios målvakt Guillermo Ochoa två meter från målet.

Ajaccio tog över spelet efter Lavezzis utvisning och hade en stolpträff – men matchen slutade 0–0.

Och PSG hoppas garanterat att Zlatan är tillbaka nästa helg. Det är bara svensken som har gjort mål för miljadärklubben i Ligue 1 hittills.