Peter Forsberg: "Det har varit mentalt jobbigt"

Berättar om skadorna och framtiden.


I hockeymagasinet Trashtalk som hade premiär tidigare i kväll berättade Peter "Foppa" Forsberg om skadorna och framtiden.

Han berättade om kampen för att komma tillbaka i TV4 Sport:

– Man vet ju inte om jag får ordning på det eller inte, det är det som är lite knöligt, säger Peter Forsberg innan han besvarar frågan om hur den skadade foten mår nu:

– När vi får ett beslut kan jag diskutera. Jag ska inte berätta så mycket om foten.

Peter Forsberg vill inte förtydliga resonemanget:

– Det blir fram och tillbaka hela tiden, liksom. Jag tror folk är så otroligt less att läsa om mig och höra om mig, säger han till Trashtalk.

"Foppa" berättar också om vad är som gör att han hela tiden vill ta sig tillbaka.

– Nämen nu på sistone... nu har jag ju gjort en ganska stor grej (med foten) i maj och måste se om det funkar. Samtidigt, när jag kommer tillbaka och spelar har det gått ganska bra - även fast jag har spelat på en fot. Så jag vet inte. Det har varit otroligt mentalt jobbigt emellanåt. Det blir jobbigare och jobbigare varenda gång. Jag har sagt det förut, skulle jag ha facit nu så hade jag lagt av direkt när jag fick problemen, förklarar superstjärnan innan han svarar på frågan om han någon gång har tänkt "nu skiter jag i det här":

– Hundra gånger har jag tänkt att jag ska skita i det där. Men jag vet inte. Nu ser det ju dumt ut - att jag har hållit på i sju år men inte fått ordning på det.

"Foppa" är även uttagen i Bengt-Åke Gustafssons första OS-trupp:

– Det är jättesnällt av Bengt-Åke att ta med mig om det skulle funka, säger han.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!