Dif numret större än krislaget Timrå

Challes lag har det fortsatt tungt - sju raka torsk nu.

Sju raka förluster.

Krisen blir allt värre hos Timrå och i kvällens match mot Djurgården stod de utan chans.

Dif var numret större - när de vände en negativ trend och vann med övertygande 3-1 hemma på Hovet.

Djurgårdens spelare var skäret för Timrås redan från start och de tog även ledningen - mycket välförtjänt - i powerplay efter 15 minuter in i den första perioden.

Andreas Holmqvist sköt - och Christian Eklund styrde in pucken bakom Magnus Åkerlund.

Oklart om Eklund eller Jimmie Ölvestad - för övrigt mycket bra i kväll - var sist på pucken.

Ledningsmålet gjorde att Djurgården kunde kontrollera matchen ytterligare och gästerna Timrå hade svårt att skapa riktigt farliga målchanser under de två första perioderna.

4.25 in i mittenronden styrde supertalangen Marcus Krüger in 2-0 målet och då kändes en seger för krislaget Timrå mycket långt borta.

I den tredje trummade Djurgården på bra,

Bättre blev det inte för Timrå när Marcus Nilson rundande buren och läckert spelade fram till Jimmie Ölvestad som säkert sköt in 3-0 bakom Åkerlund 49 sekunder in i tredje.

Martin Sonnenberg i Timrå tröstmålade fram till en 3-1 reducering - men närmare än så kom inte TIK.