Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kris i Frölunda efter ny förlust

Tungt, Frölunda
1 av 1

Tungt, Frölunda

Adam Ishe/SCANPIX

Sport | 14/10/2010 21:52

Göteborgslaget förlorade återigen och den här gången mot Skellefteå.

GÖTEBORG. Matchen började dock bra för Frölunda som tog ledningen efter tre minuters spel genom Niclas Lasu. Efter 12 minuter kvitterade David Rundblad innan den nedflyttade finländaren Toni Koivisto gav hemmalaget nytt hopp med sitt 2-1-mål. Trots det kvitterade Mikko Lehtonen innan perioden var slut.

Samme Lehtonen var framme i andra perioden och lurade Johan Holmqvist i målet och lirkade in 3-1 mellan första stolpen och ”Honken”.

Tomi Kallio hade ett jätteläge att kvittera i slutskedet av matchen, men David Rundblad kastade sig och räddade. Några sekunder senare högg Skellefteå tillbaka och Anders Söderberg dödade matchen med sitt 4-2-mål.

– I andra perioden är vi alldeles för dåliga. Vi måste spela jämnt i 60 minuter och vinna matcher. Vi blir för krampaktiga när vi får lägena. Vi behöver självförtroende och vinna matcher, säger Frölunda-tränaren Kenta Johansson till Canal Plus.