Mounir Chouiar

Midfielder, Ludogorets
Ålder: 24 år
Längd: 177cm
Vikt: 75kg
Mounir Chouiar (född 23 januari 1999) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar för den bulgariska klubben Ludogorets Razgrad. Han är främst en vänsterytter och är känd för sin förmåga att slå inlägg.

Mounir Chouiar är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 23 januari 1999 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. För närvarande spelar han för Ludogorets Razgrad, en framstående fotbollsklubb i Bulgarien.

Chouiar är mest känd för sin förmåga att spela som vänsterytter och hans imponerande förmåga att slå precisa inlägg. Han är en snabb och teknisk spelare som har förmågan att skapa farliga målchanser för sitt lag. Hans spelstil och kreativitet på planen har gjort honom till en viktig tillgång för Ludogorets Razgrad.

Som en ung spelare har Chouiar potentialen att utvecklas och bli ännu bättre. Hans talang och prestationer har redan fått uppmärksamhet från fotbollsexperter och klubbar runt om i världen. Med rätt träning och erfarenhet kan han bli en framstående spelare inom fotbollssporten.

Mounir Chouiar är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa spelarna inom sin position.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Süper Lig

2023/24 - Istanbul Basaksehir 0 0 0 0 0