Mest lästa

Pinchos-restaurang går i konkurs – öppnar på flera andra orter

Det hatar personalen att du gör – direkt när du går in på Ica

Finns det någonting man bör undvika att göra när man handlar på Ica? Ja, som kund finns det en sak som väldigt många butiksanställda ogillar att du gör – direkt när du går in i butiken.

Coop ändrar medlemskapet – här är rabatten som försvinner

Kedjan Coop förändrar rabatten som tidigare fanns under medlemstisdagarna. Det är 3,9 miljoner medlemmar som drabbas, men vissa kan komma runt förändringen.

Kundernas hårda diss mot Ikeas mat: ”Fy vad äckligt”

Ikea är känd för sin billiga mat, men nu rasar kunderna på det som serveras i möbeljättens restaurang.

1 000 kronor i höjd pension – med enkla knepet

Det låter kanske motsägelsefullt. Men det finns en vanlig försäkring som du kan teckna, och som många redan har utan att veta om det – som sänker din framtida pension. Särskilt kvinnor behöver vara uppmärksamma eftersom de oftast behöver den mindre än män. – En kvinnofälla, säger pensionsexperten.

Så dyrbar kan din gamla mobiltelefon vara: "Sålts för hundratusentals kronor"

Har du en gammal mobiltelefon som ligger och skräpar hemma i en låda? Den kan vara värdefull – om det är rätt märke och modell.

Spara upp till 4 800 kronor – med 7 enkla knep: "Avstå från..."

9 av 19 toppchefer lurade med jobbmejlet från "Elin på Ekonomi"

De högsta cheferna på Lunds Universitet har utsatts för ett bluffmejl. Någon har ringt upp och utgett sig för att vara "Elin på Ekonomi", och skickat ett mejl. Men det hela var en bluff. – Detta är inte unikt för Lunds universitet, säger internrevisionens chef Jean Odgaard.

Lyko, The Body Shop och Sephora – skönhetsjättarna det går sämst för

The Body Shop, Lyko och Sephora är namnet på några kända smink- och skönhetsföretag som har tjänat storkovan. Men hur går det för jättarna i dag?

Coops stora förändring: "Försvinner..."

Storbanken varnar: ”Många olika sätt att bli lurad på”

Nordea går ut med en varning till sina kunder. På hemsidan skriver banken att "det finns många olika sätt att bli lurad på". Därför uppmanar de nu kunderna att vara misstänksamma.

Hamburgerdöden: Blodbad bland nybörjarna – hälften får stänga

Svenskarna kunde inte få nog av de flottiga mackorna för några år sedan och pengarna flödade. Nu faller burgarhaken hårt, och flera krögare har fått stänga över hälften av sina hak. Andra går till och med i konkurs. Men det finns undantag: En nybörjare säljer faktiskt 100 gånger mer än förut.

Mångmiljonär i veckor utan att veta om det: "Möttes av en chock"

Oatlys saftiga skattesmäll – redovisade felaktiga uppgifter

Havredrycktillverkaren Oatly har åkt på en rejäl skattesmäll efter att företaget redovisat moms under fel period. Skatteverket har därför utfärdat en straffskatt mot företaget.

Misstaget med barnförsäkringen kan stå dig dyrt: "En risk"

Funderar du på att byta barnförsäkring? Då gäller det att tänka till. Ett byte av personförsäkring kan nämligen innebära risker om olyckan är framme.

Kvinnor sparar mindre, men tjänar mer på börsen

Kvinna? Så kommer du igång med sparandet

En ny undersökning slår fast att allt färre kvinnor har ett eget sparande. I en intervju med Nyheter24 redogör sparekonomen Frida Bratt flera tips på hur du kommer igång med sparandet.

Larmet inifrån Ica: Strömavbrott allt fler – kostar miljoner

Sämst på att spara? Psykologen svarar

Svårt att komma igång med sparandet? Det kan ha många bakomliggande orsaker. Nyheter24 har pratat med psykologen Magnus Jansson för att ta reda på varför vissa har det närmare till hands än andra.

Makalösa summan: Pensionsfond får 1 700 saudiska miljarder

Den saudiska regeringen har överfört 8 procent av aktierna i oljejätten Aramco från statens förvaltning till en statlig saudisk pensionsfond. Posten är värd 164 miljarder dollar (motsvarande 1 700 miljarder kronor).

Elavbrott i Stockholm: Tusentals strömlösa på torsdagen

Elkunder i Skärholmen i södra Stockholm drabbades av ett elavbrott. Nästan 3 000 hushåll drabbades av elavbrottet som pågick i över en timme. Anledningen till avbrottet var en ledning som gått av, berättar elbolagets presstalesperson. – Orsaken var fel på en elkabel, säger Jesper Liveröd på Ellevio.

Skatteverkets hemsida utsatt för attack: "Problem"

Tidigare i veckan började Skatteverket skicka ut inkomstdeklarationen till tusentals personer med digital brevlåda. Dock har myndigheten stött på tekniskt strul och nu går myndigheten ut med information att man utsatts för en överbelastningsattack.

Bästa sommarjobbet – där kan du tjäna 10 000 kronor mer

Den 7 mars är sista chansen att söka sommarjobb inom Stockholm stad. Men vad är egentligen skillnaden mellan ett kommunalt sommarjobb, och ett privat? Det utreder Nyheter24!