Chadi Riad Dnanou

Defender, Real Betis
Ålder: 20 år
Längd: 186cm
Vikt: 78kg
Chadi Riad Dnanou är en professionell fotbollsspelare född den 17 juni 2003. Han spelar som mittback för La Liga-klubben Real Betis, på lån från Barcelona. Han är född i Spanien och representerar Marocko som ungdomslandslagsspelare.

Chadi Riad Dnanou är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som mittback och är för närvarande utlånad från Barcelona till Real Betis i La Liga. Trots att han är född i Spanien har han valt att representera Marocko som ungdomslandslagsspelare.

Dnanou har visat upp sin talang och skicklighet på fotbollsplanen och har potential att bli en framstående spelare i framtiden. Hans position som mittback kräver både defensiva och offensiva färdigheter, och han har visat sig vara kapabel på båda områdena.

Att vara utlånad till Real Betis ger Dnanou möjlighet att få mer speltid och erfarenhet på högsta nivå. Det är en viktig del av hans utveckling som fotbollsspelare och kan hjälpa honom att nå sin fulla potential.

Med sin dubbla nationalitet har Dnanou möjlighet att representera både Spanien och Marocko på internationell nivå. För närvarande har han valt att spela för Marockos ungdomslandslag och det återstår att se om han kommer att göra samma val när det gäller seniorlandslaget.

Sammanfattningsvis är Chadi Riad Dnanou en lovande fotbollsspelare med en spännande framtid. Hans talang och skicklighet har redan tagit honom till La Liga och med fortsatt utveckling kan han bli en framstående spelare både på klubbnivå och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Barcelona 1 0 0 0 0

Primera División RFEF - Group 1

2022/23 - Barcelona B 36 3 0 7 0

UEFA Europa League

2022/23 - Barcelona 0 0 0 0 0

Primera División RFEF - Group 2

2021/22 - Barcelona B 0 0 0 0 0

Segunda División

2020/21 - Sabadell 1 0 0 0 0 6.20