Sergi Altimira Clavell

Midfielder, Real Betis
Ålder: 22 år
Längd: 188cm
Vikt: 80kg
Sergi Altimira Clavell är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Real Betis. Han föddes den 25 augusti 2001.

Sergi Altimira Clavell är en ung talangfull fotbollsspelare från Spanien. Han spelar för närvarande för Real Betis, en framstående fotbollsklubb i Spanien. Hans position på planen är defensiv mittfältare, vilket innebär att han har en viktig roll i att skydda lagets försvar och hjälpa till att bygga upp anfallen.

Född 2001 är Sergi fortfarande relativt ung, vilket ger honom potential att utvecklas och bli ännu bättre som fotbollsspelare. Han har redan visat sin talang och förmåga att spela på en hög nivå genom att bli en del av Real Betis.

Real Betis är en välkänd klubb i Spanien och har en lång historia inom fotbollen. Att spela för en sådan klubb är en stor ära och visar på Sergis talang och potential. Som defensiv mittfältare har han en viktig roll i laget och förväntas bidra till både försvar och anfall.

Med sin unga ålder och redan imponerande prestationer har Sergi Altimira Clavell en spännande framtid framför sig inom fotbollen. Han har möjlighet att fortsätta utvecklas och bli en framstående spelare inom sporten. Det blir intressant att följa hans karriär och se hur han utvecklas som fotbollsspelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik