Unai Gómez Etxebarria

Midfielder, Athletic Club
Ålder: 20 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Unai Gómez Etxebarria är en spansk professionell fotbollsspelare född den 25 maj 2003. Han spelar som offensiv mittfältare för La Liga-klubben Athletic Bilbao.

Unai Gómez Etxebarria är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han föddes den 25 maj 2003 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för den spanska La Liga-klubben Athletic Bilbao.

Som offensiv mittfältare är Unai känd för sin tekniska skicklighet och förmåga att skapa målchanser. Han har en imponerande förmåga att dribbla förbi motståndare och har en stark passningsförmåga. Unai är också en snabb och smidig spelare, vilket gör honom svår att försvara mot.

Unai har visat sin talang och potential genom att göra framsteg i sin karriär vid en ung ålder. Han har redan spelat för Athletic Bilbao, en av de mest framstående klubbarna i La Liga. Hans prestationer har imponerat både fans och experter, och han anses vara en av de mest lovande unga spelarna i Spanien.

Med sin unga ålder och talang har Unai en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en av de bästa spelarna i sin position och fortsätta att göra avtryck inom fotbollsvärlden. Fansen ser fram emot att följa hans utveckling och se vad framtiden har att erbjuda för denna spännande spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik