- Foto: Pexels

2/8 Nationella vänskapsdagen

Nationella Vänskapsdagen uppmuntrar människor att komma närmare varandra, uppmärksamma befintliga vänskapsband och skapa nya för att främja förståelse, respekt och solidaritet i samhället. sdagen


Nationella vänskapsdagen – 2 augusti

Den 2 augusti varje år firas Nationella Vänskapsdagen för att hylla den starka känslan av vänskap och kamratskap som binder människor samman över hela världen. Traditionen har sitt ursprung i det enkla men kraftfulla budskapet om att främja vänskap, sprida glädje och bygga broar mellan olika kulturer och samhällen

Hur firas dagen den xx juli?

Nationella Vänskapsdagen är en tid att fira, uttrycka tacksamhet och ha roligt tillsammans med vänner, kollegor och familj. Här är några kreativa och meningsfulla sätt att fira denna dag:

  1. Skicka vänskapliga hälsningar: Ta dig tid att skicka personliga meddelanden,eller skriv ett brev till dina vänner och låt dem veta hur mycket de betyder för dig. Ett varmt och omtänksamt meddelande kan verkligen göra någons dag!

  2. Anordna en vänskaplig sammankomst: Samla dina närmaste vänner och anordna en trevlig aktivitet. Det kan vara allt från en picknick i parken till en enkel fika på närmaste café – det viktigaste är att tillbringa tid tillsammans.

  3. Ge tillbaka till samhället: Fira vänskap genom att göra något bra för samhället tillsammans med dina vänner. Ni kan tillsammans delta i volontärarbete, bidra till en välgörenhetsorganisation eller stödja en lokal insamling.

  4. Delad glädje är dubbel glädje: Ta med dina vänner till en konsert, biografen eller något annat roligt evenemang där ni kan skapa gemensamma minnen och upplevelser.

Temadagar kalender - alla datum

Nyfiken på fler temadagar? Här är vår kalender med alla temadagar

Läs även

31/7 Världsvänskapsdagen

1/8 Alla flickvänners dag

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

13/5 – Receptionistens dag

3 dagar sedan 13:45

12/5 – Massagens dag

3 dagar sedan 13:30

11/5 – Chokladbollens dag

3 dagar sedan 13:18

10/5 – Internationella SLE-dagen

7 Maj, 16:31

9/5 – Europadagen

7 Maj, 16:25

8/5 – Röda Korsets dag

7 Maj, 16:12