- Foto: Pexels

25/8- Quiz of the Day

När hösten närmar sig och vardagens rutiner återvänder, finns det inget bättre sätt att krydda till tillvaron än med en dos kunskap och skratt. Den 25:e augusti är det nämligen "Quiz of the Day".


Bakgrund till Quiz of the day

Quiz of the day lanserades för första gången för flera år sedan med målet att erbjuda en daglig dos av knepiga frågor, roliga fakta och en chans att tävla mot vänner och främlingar.

Quiz of the day är en modern tolkning av den klassiska frågesportstraditionen. Den här dagliga frågesporten har blivit en favorit bland människor världen över, och den erbjuder en daglig dos av kunskap och underhållning

Hur firas Quiz of the day den 25 augusti?

I en värld som ständigt utvecklas och förändras är Quiz of the day ett bevis på att intresset för kunskap och utmaningar fortfarande är starkt. Frågesporter har en förmåga att förena människor och ge dem möjlighet att testa sina gränser samtidigt som de har roligt. Så, oavsett om du är en erfaren frågesportsmästare eller bara vill ha en intellektuell utmaning, här kommer tips på hur du kan fira dagen:

  • Frågesport med olika teman: frågesport med specifika teman går alltid hem och är kul att applicera på exempelvis årets alla högtider, både kunskapshöjande och underhållande.
  • Anordna en femkamp: Bjud in dina vänner och familj och gör olika stationer med frågesport. Det förlorade laget står för middagen och disken för kvällen.

Temadagar kalender - alla datum

Nyfiken på fler temadagar? Här är vår kalender med alla temadagar

Läs även

22/8 - Internationella müslidagen

23/8- Köttbullens dag

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

13/5 – Receptionistens dag

3 dagar sedan 13:45

12/5 – Massagens dag

3 dagar sedan 13:30

11/5 – Chokladbollens dag

3 dagar sedan 13:18

10/5 – Internationella SLE-dagen

7 Maj, 16:31

9/5 – Europadagen

7 Maj, 16:25

8/5 – Röda Korsets dag

7 Maj, 16:12