Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
10 424
reaktioner idag

Tova Moberg

19-åriga Tova Moberg från Njutånger i Hälsingland försvann lördagen 13 maj 2017.

På söndagen gick polisen ut med en bild på Tova, för att få hjälp från allmänheten.

Måndagen 15 maj greps tre män i 20-års åldern, misstänkta för människorov. Samma dag inleddes ett stort sökarbete runt en gård där Tova ska ha befunnit sig på lördagskvällen.

Polisen gick skallgång med hundar och till slut markerade en hund vid ett vattendrag. De vidgade även avspärrningarna, och lyckades positionera Tovas avstängda mobiltelefon.

Sent i söndagskväll 14 maj ska tre män ha setts till i skogen nära gården. Ett vittne uppger att de tre männen ska ha "täckt ansiktet".

Vid 23-tiden påträffade polisen en avliden person i vattnet, som senare visade sig vara Tova Moberg.

Under natten skrev hennes pappa Roger Moberg på Facebook:

"Det är slut, Tova har hittats avliden. Någon har tagit hennes liv. Det är så fruktansvärt tungt och jag vet inte hur vi ska klara detta. Livet måste gå vidare men jag vet inte hur. Tova vår älskade dotter, ditt liv blev alldeles för kort."

Torsdagen 18 maj häktades en av de tre gripna männen – Tova Mobergs före detta pojkvän som i mars anmäldes för misshandel på Tova.