Bettina Buchanan känner deltagaren Marcelo sedan tidigare
Bettina Buchanans skratt gjorde succé över hela världen. Nu är hon tillbaka i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree - Foto: Viafree

Bettina Buchanan kliver in i kvällens Paradise Hotel

Sist ramlade hon på målsnöret. Men ikväll kliver Bettina Buchanan återigen in i Paradise Hotel, och den här gången vill hon ha revansch.


Du har antagligen inte glömt hennes skratt, leende och sköna personlighet. 

I kvällens Paradise Hotel blir det ett kärt återseende. Bettina Buchanan klev 2016 in i programmet men halkade på målsnören då hon åkte ut strax innan finalen.

Nu är hon tillbaka med en rejäl girlpoweranda och en hunger på revansch. Bettina säger i sitt intro att hon tuffat till sig rejält sen sist och denna gång kommer hon inte att tveka på att skicka ut folk.

"Jag är väldigt snäll men den här gången har jag inga problem med att hugga någon i ryggen", berättar Bettina i sitt intro.

– Nu är jag fan här för att vinna. Jag är väldigt snäll och vill inte vara taskig, men jag vill så gärna vinna så denna gång kommer jag lätt kunna att kunna hugga någon i ryggen, säger hon, 

Paradise Hotel ser du måndag till onsdag klockan 22.00 på TV3 och Viafree.

Och du har väl inte missat dramatiken i Studio Paradise?Förra veckan blev det nämligen ordentligt dålig stämning. Se mer av det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Paradise Hotel?
Tack för din röst!