Isabella Blondinbella Löwengrip och Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip delar nu med sig av sina tankar kring valet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip om SD:s resultat: "Tacksam"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar nu om sina tankar kring valet – och analyserar Sverigedemokraternas resultat.


Vallokalerna har stängts och rösterna räknas. Riksdagsvalet är över – och nu berättar flera svenska kändisar och influncers om sina tankar kring valet. 

Tidigare idag skrev Nyheter24 om vad Youtubern Joakim Lundell röstar på. 

På sin Instagram berättade Joakim att han lade sin röst på Moderaterna eftersom han tycker att det är dags för en ny regering. Han passade även på att rikta en känga mot influencers som röstar rött och profilen kritiserade även media.

En annan känd profil som nu ger sin syn på valet är bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip röstar på Centerpartiet. Bildkälla: Stella Pictures

Isabella har öppet berättat att hon röstar på Centerpartiet och Annie Lööf.

– Som mamma, företagare och medmänniska väljer jag att rösta på Centern, har Isabella tidigare berättat för Expressen.

Under valdagen så valde Isabella även att låna ut sitt Instagramkonto till Annie Lööf.

På måndagen skrev Isabella om sina reflektioner kring valet.

"Jag var ändå glad när jag somnade igår. Jag hade trott att Sd skulle bli betydligt större så jag var tacksam över det. Visst vill jag att Alliansen ska styra men just nu så spelade det ingen större roll för mig om vilket block, så länge inte SD blev störst", skriver Isabella.

Annie Lööf. Bildkälla: Stella Pictures

Hon delar sedan med sig av sin analys kring hur framtiden blir i Sverige och det politiska klimatet.

"Om fyra år tror jag att det kan gå åt två håll. Väntar vi in lågkonjunktur och människor upplever att Sverige har fått det sämre kommer Sd bli ännu starkare och säkert störst. Men får vi behålla en god konjunktur ett tag till (vilket jag tror att vi får) och de andra partierna tar tag i integrationsfrågan mer finns det en chans att var femte svensk inte behöver missnöjesrösta och då kommer Sd att sjunka eftersom de inte har några fler frågor att luta sig mot", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella är glad över att SD inte blev större. Bildkälla: Stella Pictures

I kommentarsfältet på Isabellas blogg är debatten nu i full gång.

"Håller så med dig!! Att inte SD fick större, bara det känns som en seger. Sen får vilket block av de röda eller blå som helst styra men inte SD bara. Hoppas på en klar förbättring i Sverige nu", skriver signaturen Diana.

Signaturen Polly håller inte med Isabella:

"Det kanske dags att sluta se Sd:s röster som missnöjesröster? Att folk kanske anser att deras politik är bra och röstar på dem av den anledningen."

"Nu missnöjesröstade jag ju inte bara för att röstade på SD, jag röstade på SD eftersom att det är det partiet som bäst representerar mina åsikter i hur ett land bör styras", skriver signaturen Johanna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Isabella Löwengrip?
Tack för din röst!